Как да излъжем къде бяхме снощи … и да се отървем от убежденията, които съсипват живота ни

1

Ако често ти се налага да лъжеш къде си бил и какво си правил, просто гледай видеото!

Ха-ха, шегувам се :) Ако искаш да разбереш какви ползи можеш да получиш от разклащането на едно мощно убеждение в рамките на няколко минути, прочети и текста след него.

Нашата система от убеждения е нещо много устойчиво и здраво вплетена в личността ни. На нея се базират решенията, които вземаме и пътя, по които поемаме в живота си. Но наред с добрите убеждения, които ни водят напред, ние имаме и такива, които ни пречат. Ето някои от тях:

„Другите могат, а аз не мога“,

„Аз не заслужавам…“,

„Хората са ми виновни“,

„Какво ще кажат хората…“,

„Трябва да съм перфектен/на, за да получа… (работата, връзката, повишението, парите)“,

„Ако не е трудно това, което постигам, то аз не го ценя (не му се радвам )“
…и много други.

С тези ограничаващи убеждения са свързани редица поведенчески затруднения и страхове.

Колко често ти се случва да искаш нещо, но да не го правиш, а колко често да правиш неща, което не искаш :) ?

Познаваш ли хора, които изпитват дискомфорт да говорят пред публика; или ги е страх, че ако си поискат нещо, ще им откажат?

Случвало ли ти се е да се притесняваш при запознанство с представител на другия пол? Или може би изпитваш дискомфорт в друга област?

Сега разбираш защо е толкова важно да умеем да разпознаваме кои убеждения съсипват живота ни и да можем да ги променяме.

И си представи щом в рамките на 3 минути помогнахме на Гери да промени такова мощно убеждение като това „къде бях снощи“, колко бързо и комфортно можеш ти самият да се научиш да управляваш етично своето и на хората около теб поведение. Така ще постигаш по-лесно тава, което искаш да имаш в живота си.

Ако искаш да се научиш етично да влияеш върху собственото и на другите поведение, можеш да посетиш страницата, която показва как става това.
Можеш да го направиш от тук

Там ще разбереш как в рамките на 11 дни, разпределени в 5 месеца, ще усвоиш уменията да докарваш хората до твоята гледна точка без евтини манипулации и да ги мотивираш да ти сътрудничат, докато им помагаш да разкрият потенциала си. Така ще можеш да ги водиш към целите, които ти си поставил.

Сигурен съм, че ще ти хареса, защото имам обратна връзка от над 400 човека за последните 8 години, но оставям тази преценка на теб :)
Можеш да прочетеш повече тук

Надявам се видеото да ти е било забавно и полезно, като нов поглед върху способностите ни за самоуправление. За мен бе удоволствие да го заснема.

Поздрави,
Ангел Лазаров

Comments are closed.